Links gaat ook los op Ground Zero

Bas Paternotte 25 aug 2010 Politiek

Zoals u wellicht heeft gelezen, besteedde HP/De Tijd een uitputtende serie artikelen aan de initiatiefnemers achter de anti-moskeeprotesten rondom de bouw van een islamitisch gemeenschapscentrum nabij Ground Zero (een nóg genuanceerdere zin kan niet – red.). Zo belichtten we Geerts gekke gabber Pamela ‘De islam inspireerde Adolf Hitler‘ Geller, de organisator Stop Islamization of America en nog meer Geller. Maar we zaten er keihard naast. Het is allemaal de schuld van de zionistische joden.

Afgelopen zondag waren er twee demonstraties bij Ground Zero: één tegen de bouw van het centrum en één voor. Bij die laatste ging het mis. Volgens de Pakistaanse meneer die u hieronder ziet, zijn de tegenstanders van de bouw onderdeel van een complot van zionistische joden. “We’re not going to sit there and back these Zionist Jews.” Te zien is hoe één demonstrante deze opmerkeing niet pikt en zich uit de voeten maakt.

Wanneer de cameraman er iets van zegt, wordt hij aangevallen, voor racist uitgemaakt en wordt de politie erbij gehaald. Demonstreren in Amerika; zo kan het dus ook (vanaf 2 minuut 30).

Reageer op artikel:
Links gaat ook los op Ground Zero
Sluiten