Palins ‘worst nightmare’ gaat voor burgemeesterschap én Playgirl

eelko rol 26 aug 2010 Politiek

Sarah Palin is boos, bang en wanhopig. Haar ex-schoonzoon, Levi Johnston genaamd, heeft zich namelijk kandidaat gesteld om burgemeester te worden van Wasilla, de op vier na grootste stad van Alaska. Palin zelf was daar inderdaad al eens burgemeester, maar dat is verder niets om boos, bang en wanhopig van te worden. Nee, de plot kent héél andere twisten.

Wellicht herinnert u zich de naam Levi Johnston wel, anders frissen wij uw geheugen met alle graagte nog even op. De nu 20-jarige Johnston bezwangerde een jaar of twee geleden niemand minder dan Palins 17-jarige dochter [[popup file=”2010-08/bristol_palin.jpg” description=”Bristol” align=”inline” ]]. Paniek alom natuurlijk, daarom leek het toenmalig vice-presidentskandidaat Sarah wel een aardig idee het stel hardhandig het huwelijksbootje in te schoppen. Er kwam dus een verloving, maar die mocht helaas niet beklijven: in maart 2009 ging het jonge stel alweer uit elkaar. Niks aan de hand, Sarah Palin was inmiddels weer kandidaat-af, dus de imagoschade bleef ondanks een aantal tv-interviews met Johnston (waarin hij onder andere ontkende drugs te gebruiken en vreemd te gaan) enigszins beperkt.

In juli van dit jaar probeerden Levi en Bristol het na een waterval van spijtbetuigingen echter nog eens, maar nog geen maand later was het alweer over en uit; Levi zou alweer bij een andere dame raak hebben geschoten. Poppetje gezien, kastje dicht – dáááhááág Levi, tot nooit meer ziens, opgerot staat netjes! 

Maar dát is helaas niet het geval. Net nu mama Sarah te kennen heeft gegeven dat ze zich kandidaat stelt voor de verse presidentsverkiezingen in 2012, stelt Levi zich kandidaat in het kader van zijn nieuwe tv-programma Loving Levi, The Road To The Mayor’s Office. De verkiezingen voor Wasilla’s burgemeesterschap zijn in 2011, net een jaartje eerder, genoeg tijd dus om de beerput wagenwijd open te zetten. Want de ruzie omtrent de verloving met Bristol en het bij haar verwekte kind wordt tot op de dag van vandaag breeduit in de media uitgevochten en reken maar dat er nog de nodige stoffige skeletten in de kast te vinden zijn.

Nog een smaakvol detail: in februari poseerde mayor to be Levi Johnston voor het pikante damesblad Playgirl, hetgeen een aantal, euh, [[popup file=”2010-08/levi-johnston-playgirl-cover-photo.jpg” description=”bijzondere” align=”inline” ]] campagnefoto’s opleverde.
In de VS wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar Johnstons politieke programma. De vrienden van SlateTV maakten alvast een showcase voor de beste man:

<object width=”410″ height=”330″ id=”SlateGroupPlayer” align=”middle” data=”http://www.slatev.com/media/swfs/SlateGroupPlayer.swf” type=”application/x-shockwave-flash”><param name=”flashVars” value=”videoID=586504917001&channel=news-and-politics” /><param name=”allowScriptAccess” value=”always” /><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”movie” value=”http://www.slatev.com/media/swfs/SlateGroupPlayer.swf” /><param name=”quality” value=”high” /><param name=”bgcolor” value=”#000000″ /></object>

[[ poll uid=233 ]]

Reageer op artikel:
Palins ‘worst nightmare’ gaat voor burgemeesterschap én Playgirl
Sluiten