Partner (m/v) voor Mark

import de kring 27 aug 2010 Cultuur

Mark Rutte is nog vrijgezel. Nu is dat op zichzelf geen enorme schande, toch voelt jongerenomroep BNN zich geroepen daar wat aan te doen. Zodoende komen ze met de show Ja, ik wil… Rutte. Onder leiding van Sophie Hilbrand zullen zeven vrouwen en een man de strijd aangaan om zich te bewijzen als de ware liefde voor Mark.

Kleine kink in de kabel is dat Rutte al aangegeven heeft niet zoveel op te hebben met de show. Oftewel: bedankt maar geen interesse. Dat hindert volgens Pim Castelijn, directeur televisie bij BNN, helemaal niet. “We willen hem gewoon helpen. Hij heeft het hartstikke druk met de formatie en straks met het premierschap, dus we steken een handje uit.” Volgens Castelijn moet Rutte namelijk écht aan de partner. Voor zijn eigen bestwil. “Als premier kun je volgens mij niet zonder. Barack Obama heeft zijn Michelle ook hard nodig, je moet iemand aan je zijde hebben.”

Overigens willen ze Rutte niet uit de kast dwingen door een homoseksueel mee te laten doen. “Als hij homo is, mag hij zelf weten op welk moment hij dat bekendmaakt. Zijn partnerkeuze is überhaupt aan hem. We doen alleen een voorstel.”

Reageer op artikel:
Partner (m/v) voor Mark
Sluiten