VPRO: ‘Wilders is een hoerenloper’

Bas Paternotte 8 sep 2010 Cultuur

[[image file=”2010-09/gw_copy1.jpg” align=”inline” ]]

MET UPDATES – Vanuit het niets staat het seksleven van Geert Wilders opeens midden in de belangstelling. Had de oud-communist en hoogleraar politicologie Meindert Fennema het al over de, zonder bronnen te noemen, ‘affairettes‘ van de volksvertegenwoordiger, de VPRO doet er nog een schepje bovenop. “Ik stond met Geert Wilders in de lift. En die meid was een junk, zeg maar. En die tippelde.”

Dat blijkt uit de trailer van de documentaire Wilders, the movie die zondag 12 september om 20.15 uur bij de VPRO op Nederland 2 wordt uitgezonden. De film is volgens de makers Joost van der Valk en Mags Gavan ‘geen politiek pamflet en ook geen moralistisch of demoniserend statement; het is een portret van Geert Wilders en zijn tot nu toe onzichtbare kiezers’.

Yeah right. Met ruimschoots aandacht voor een anonieme meneer die beweert dat Wilders omgang heeft gehad met een heroïneprostituee dus. Dat is weer eens wat anders dan een PvdA-panda of CDA-adjudant. We zijn benieuwd. De trailer ziet u hieronder.

<object width=”410″ height=”245″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/fnKnhVW6d3I?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/fnKnhVW6d3I?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”245″></embed></object>

UPDATE, 17.48 uur – De VPRO trekt zijn keutel in, zo meldt chef digitaal Erik van Heeswijk. De trailer met de prostitutieverdachtmaking blijft ondertussen wel online staan op de VPRO-site.
UPDATE, 18.53 uur – De VPRO heeft de trailer aangepast en distantieert zich van het gebruik van de anonieme bron.

[[ poll uid=240 ]]

Zie ook: VPRO in paniek wegens hoerenloperfilmpje

Reageer op artikel:
VPRO: ‘Wilders is een hoerenloper’
Sluiten