Spring naar de content

‘Pieter Storms is een volgevreten, treurige man die z’n vrouw om zakgeld moet vragen’

Gisteravond op televisie: de vooralsnog leukste aflevering ooit van De Wereld Draait Door. ‘Opperbretel’ Jort Kelder lag in de clinch met voormalig breekijzer Pieter Storms. Geen van beiden liet de ander uitpraten, en presentator Matthijs van Nieuwkerk zat er met klapperende oortjes bij. Op de achtergrond werd de vrouw van Storms steeds roder. Echter, na de uitzending werd het nog veel interessanter.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

(Lees verder na het hi-la-ri-sche fragment.)

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Ia25G39gnf4?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Ia25G39gnf4?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object></br>

Kelder legt op zijn eigen site 925.nl ([[popup file=”2010-09/afbeelding_10.png” description=”tekstversie Google-cache” align=”inline” ]]) uit wat er volgens hem gebeurde. Hij zegt dat Nina Brink meermaals ‘Jij bent een rat’ riep. Wattenstaafje Pieter werd zelfs handtastelijk. Drie ferme tikjes kreeg Kelder op de wang. In een drie kwartier durende ruzie eiste het duo Brink-Storms vervolgens het ontslag van de bretel. Kelder sluit zijn stukje af met een beschuldiging aan het adres van Storms: “Het is een volgevreten, treurige man die z’n vrouw om zakgeld moet vragen en om alle verkeerde redenen gefascineerd is door de wereld van het grote geld.”

Judith Osborn wist vanochtend bij het WNL-programma Ochtendspits ook nog te melden: “Nina Brink is labiel. We hebben wel eens met haar gedineerd, en als ze opstaat is het net of je niet naast haar zit. Dan trekt ze de halve tafel omver.”

Kortom, het media-offensief van Nina en Pieter heeft ze wederom waarschijnlijk niet veel steunbetuigingen opgeleverd. Iets waar de kapotgeprocedeerde Erik Smit vast niet rouwig om is. Vanavond is er ongetwijfeld opnieuw een gedenkwaardige DWDD-uitzending, want dan is naar het gerucht gaat de bij HP/De Tijd welbekende journalist en complotdenker Micha Kat te gast.