Spring naar de content

Vrachtwagenchauffeurs, opgelet: vrouwen willen jullie!

Size does matter, wordt maar weer eens bevestigd. De dameshartjes gaan namelijk sneller kloppen van mannen met grote auto’s, zo blijkt uit onderzoek van datingsite Lexa onder vijfhonderd singles in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Daar staat trouwens ook tegenover dat mannetjes met kleine autootjes het niet goed doen onder vrouwen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

De mannen is in het onderzoek overigens eenzelfde mening toegedaan: zij vinden dat hun partner in een kleinere én een goedkopere auto moeten rijden dan zijzelf. 

Ook het merk van het vehikel is van belang: zo zijn mannen die Daihatsu of Dacia rijden bij voorbaat al fout. De dames zelf rijden zelf veelal rond in een Ford Ka, maar zou liever een kek cabriootje van Peugeot of Fiat aanschaffen, zodra de portemonnee dat toelaat. Mannen rijden daarentegen meestal rond in lease-Golfjes, maar zien zichzelf liever in een Audi A4 of een [[popup file=”2010-09/beamer_copy1.jpg” description=”BMW” align=”inline” ]] 3-serie.

Afknappers zijn er ook. Zo willen vrouwen niet dat we onze voertuigen voorzien van spinning rims of zo’n vrolijk geurboompje aan de achteruitkijkspiegel, mannen verafschuwen kinderzitjes en (terecht!) pluche beesten op de [[popup file=”2010-09/pluche.jpg” description=”hoedenplank” align=”inline” ]].  

Onderwerpen