Te koop: zeer ruim monumentenpand te R’dam

eelko rol 22 sep 2010 Politiek

Te koop aangeboden wegens verhuizing: riant stadsmonument in Rotterdam-Noord met een zeer ruim aanbod aan kamers en bijgebouwen. Totale vloeroppervlakte: 30.500 m2. Ideaal om Belgen met eetproblemen onder te brengen. Te betrekken per 2014.

De voormalige gevangenis aan de Noordsingel meet inclusief omliggend terrein een oppervlakte van een slordige tien voetbalvelden en staat dus te koop. Leuke uitdaging voor projectontwikkelaars, die er ongetwijfeld massaal op zullen duiken om de Penitentiaire Inrichting Noordsingel om te bouwen tot een hip en representatief wooncomplex. Alleen de bijbehorende rechtbank dient intact te blijven, want dat is een rijksmonument. Hoeveel het megapand moet opleveren, is nog niet bekend. Bieden kan tot 14 juli 2011.

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/5YnoSPxjatQ?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/5YnoSPxjatQ?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Reageer op artikel:
Te koop: zeer ruim monumentenpand te R’dam
Sluiten