Spring naar de content

ET komt eraan, maar de VN is er klaar voor

De Verenigde Naties hebben, buiten de voor de hand liggende vertegenwoordigers van aangesloten landen, nu ook een wat abstractere vertegenwoordiger aangesteld. Namelijk eentje voor buitenaardse wezens. Mochten we bezoek krijgen van ET en zijn vrienden, dan is Mazlan Othman hun eerste aanspreekpunt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De 58-jarige astrofysica Othman, nu nog hoofd van het Office for Outer Space Affairs, zal volgende week haar nieuwe functie bekend maken. Dit is niets te vroeg ook, want een aantal Amerikaanse ex-piloten zeggen bewijzen te hebben van aliens die enorme interesse toonden in de nucleaire raketinstallaties van onze aarde.

Gek genoeg zegt Professor Richard Crowther van de UK Space Agency dat, mochten we buitenaards leven ontdekken, dit eerder microben zullen zijn dan intelligente wezens. Microben bouwen echter volgens de algemeen gangbare meningen geen vliegende schotels.

Op website Niburu, waar men heilig gelooft in aliens, en waar zelfs ingezonden brieven van buitenaardse wezens online gezet worden, wordt verheugd gereageerd op het nieuws dat de vliegende schotels eraan komen, en de Vaticaanse astronoom Guy Consolmagno kan ook niet wachten tot ze landen, hij zou ET en zijn medereizigers graag bekeren tot het Christendom.

Update: Maxlan Othman ontkent nu de contactpersoon van ET te worden.

Onderwerpen