Gaat het nog een beetje, Julianne Moore?

Noortje Beumer 28 sep 2010 Politiek

Acteren is een vak apart. Dat bewijst actrice Julianne Moore keer op keer met haar hysterische huilbuien op het witte doek. Ze snikkert en snottert wat af in films als Magnolia en Laws of Attraction. Bij Moore kan je standaard een tissue-succes verwachten als je naar de bios gaat. Want och, wat geniet ze ervan om zichzelf even compleet te laten gaan en al haar emoties eruit te gooien.

Speciaal voor deze huilkoningin heeft Harry Hanrahan (een fanatieke, Britse videoblogger) een compilatie gemaakt van de  grienmomenten van miss Moore uit verschillende films. Het zijn tranen van verdriet, maar ook opluchting, geluk en blijdschap zijn thema’s waarbij de actrice haar traanbuizen wagenwijd open zet. Ook in de nieuwe film The Kids Are All Right (vanaf 2 december in de bioscoop) kan de 49-jarige Hollywood-ster het niet laten om toch weer eventjes goed uit te janken om al het kommer en kwel dat haar overkomt.

Eerlijk is eerlijk; je moet hard werken om je centen in Hollywood te verdienen.

<object width=”410″ height=”305″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/d4uv0eD5Ufg?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/d4uv0eD5Ufg?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”305″></embed></object>

Reageer op artikel:
Gaat het nog een beetje, Julianne Moore?
Sluiten