Spring naar de content

‘Onze’ Carlos Salcido doet tranny’s

Dat oud-PSV’er Carlos Salcido wel van een feestje houdt, wisten we al langer. Dat hij daarnaast ook van de vrouwtjes houdt, mag eveneens geen geheim heten. Maar dat de Mexicaanse verdediger het op z’n tijd ook met travestieten en transseksuelen doet, dat is nieuw.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Zo’n twee weken terug deed de 30-jarige Salcido al het nodige stof opwaaien door samen met mede-Mexicano Carlos Vela een feestje te vieren in het bijzijn van liefst veertien hoeren en één transseksueel. Hoe gezellig dat feest ongetwijfeld ook geworden is, die zaak liep uiteindelijk met een sisser af. Niks gebeurd, het ging slechts om een incidentje…

…of niet? Gisteren kwam Salcido opnieuw in het nieuws. En opnieuw is er een ooit-als-man-aan-het-leven-begonnen-vrouw in het spel. Deze keer gaat het om de 24-jarige rondborstige blondine Yamille Herrera (foto hieronder). Zij zou Carlos begin deze maand op een feestje ter gelegenheid van de 1-0-overwinning op Colombia hebben ontmoet, en meteen vlogen de vonken er vanaf. Er zou een hartstochtelijke zoenpartij zijn geweest, waarna Carlos Yamille uiteindelijk verleidde tot een vrijpartij in een hotelbadkamer.

Natuurlijk ontkent Salcido de hele zaak en overweegt hij een rechtszaak, maar Herrera blijft erbij dat er wel degelijk een vrolijk onderonsje is geweest. Er is zelfs nog een chatsessie geweest waarin Herrera uit de doeken heeft gedaan dat ze in feite helemaal geen vrouw is, waarop Salcido (begrijpelijk) zeer gechoqueerd reageerde.

Tja Carlos, leg dat maar eens uit aan de vrouw en kinderen thuis. 

Onderwerpen