‘Onze’ Carlos Salcido doet tranny’s

eelko rol 30 sep 2010 Cultuur

Dat oud-PSV’er Carlos Salcido wel van een feestje houdt, wisten we al langer. Dat hij daarnaast ook van de vrouwtjes houdt, mag eveneens geen geheim heten. Maar dat de Mexicaanse verdediger het op z’n tijd ook met travestieten en transseksuelen doet, dat is nieuw.

Zo’n twee weken terug deed de 30-jarige Salcido al het nodige stof opwaaien door samen met mede-Mexicano Carlos Vela een feestje te vieren in het bijzijn van liefst veertien hoeren en één transseksueel. Hoe gezellig dat feest ongetwijfeld ook geworden is, die zaak liep uiteindelijk met een sisser af. Niks gebeurd, het ging slechts om een incidentje…

…of niet? Gisteren kwam Salcido opnieuw in het nieuws. En opnieuw is er een ooit-als-man-aan-het-leven-begonnen-vrouw in het spel. Deze keer gaat het om de 24-jarige rondborstige blondine Yamille Herrera (foto hieronder). Zij zou Carlos begin deze maand op een feestje ter gelegenheid van de 1-0-overwinning op Colombia hebben ontmoet, en meteen vlogen de vonken er vanaf. Er zou een hartstochtelijke zoenpartij zijn geweest, waarna Carlos Yamille uiteindelijk verleidde tot een vrijpartij in een hotelbadkamer.

Natuurlijk ontkent Salcido de hele zaak en overweegt hij een rechtszaak, maar Herrera blijft erbij dat er wel degelijk een vrolijk onderonsje is geweest. Er is zelfs nog een chatsessie geweest waarin Herrera uit de doeken heeft gedaan dat ze in feite helemaal geen vrouw is, waarop Salcido (begrijpelijk) zeer gechoqueerd reageerde.

Tja Carlos, leg dat maar eens uit aan de vrouw en kinderen thuis. 

[[image file=”2010-09/herrera.jpg” alt=””…zo groot ongeveer…”” ]]

Reageer op artikel:
‘Onze’ Carlos Salcido doet tranny’s
Sluiten