Spring naar de content

Buzz top-3: Wennemars, Breukhoven & Schwartz

1. Erben Wennemars. 2. Hans Breukhoven. 3. Bernard Schwartz.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. ERBEN WENNEMARS (Dalfsen, 1975) – Voormalig schaatser, is nu ook voormalig co-host van de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw. Het werken bij de show voldeed niet aan zijn verwachtingen. Hij blijft wel bij BNN werken aan een eigen programma. Wat zijn vertrek voor de toch al tegenvallende kijkcijfers betekent, is nog niet bekend.

2. HANS BREUKHOVEN (Rotterdam, 1946) – Oprichter en baas van de Free Record Shop. Jarenlang getrouwd geweest met voormalig sexbom Vanessa, maar nu weer vrijgezel. Dit zorgt voor een hoop speculatie en geroddel, en meerdere vrouwen lijken zich nu op te werpen als de toekomstige mevrouw Breukhoven. Zelf lijkt hij vooral te genieten van de vrijgezellenstatus.

3. BERNARD SCHWARTZ (New York, 1925-2010) – Artiestennaam van Ttony Curtis. Acteur en womanizer. Speelde sinds 1949 in tientallen films, waarbij Some Like It Hot uit 1959 door hemzelf als hoogtepunt werd gezien. Was één van de laatste levende celebrities die ooit het bed deelde met Marylin Monroe. Overleed op 29 september jongstleden aan een hartstilstand, op 85-jarige leeftijd.

Vorige week: 1. Douglas 2. Perry 3. Jokertje

Onderwerpen