Antonie Kamerling (44) overleden

alex ringeling 7 okt 2010 Cultuur

[[image file=”2010-10/schermafbeelding_2010-10-07_om_12.20.08_pm.png” align=”inline” ]]
De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling (44) is in de nacht van woensdag op donderdag overleden, zo meldt zijn management aan De Telegraaf.

Kamerling werd in één klap een Bekende Nederlander toen hij tijdens zijn rechtenstudie ontdekt werd en in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden ging spelen. Later speelde hij onder andere in de speelfilm De Kleine Blonde Dood en de televisieseries Allstars, Windkracht 10 en Voetbalvrouwen. In 1997 scoorde hij een nummer-1-hit met het door Guus Meeuwis geschreven lied Toen ik je zag.

Op Twitter gonst het van de geruchten dat de acteur zelfmoord gepleegd heeft, maar deze geruchten zijn nog niet bevestigd.

Kamerling laat zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen, zoon Merlijn en dochter Vlinder, achter.

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/ADFTOCN5ZRY?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/ADFTOCN5ZRY?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Reageer op artikel:
Antonie Kamerling (44) overleden
Sluiten