Spring naar de content

Headbutt Hernandez tegen Wilders: ‘Ik was het niet’

Eindelijk is er de langverwachte verklaring van de PVV inzake de kopstoot die Kamerlid Marcial Hernandez vorige week zou hebben uitgedeeld aan een 30-jarige ambtenaar van Economische Zaken. PVV-leider Wilders zegt: “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij het niet heeft gedaan.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

De ambtenaar en zijn 28-jarige vriendin waren in het Haagse café Berger in een felle politieke discussie geraakt met enkele PVV’ers, waaronder Hernandez, waarbij de sfeer naar verluidt plezierig was tot Hernandez een persoonlijke opmerking had gemaakt naar de vriendin. Toen de ambtenaar hier vervolgens iets over zei, zou Hernandez de kopstoot hebben uitgedeeld.

De PVV zou vervolgens met een verklaring komen, maar deze liet tot nu toe op zich wachten. Nu, een week na dato, is deze verklaring er nog steeds niet. Maar In de wandelgangen van de Tweede Kamer vertelde Geert Wilders volgens persbureau Novum eerder vandaag: “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij het niet heeft gedaan. Ik moet een collega op zijn woord geloven, in elk geval totdat het tegendeel is bewezen.”