Spring naar de content

Complotdenkers mobiliseren op 10-10-10

Opperste staat van opwinding bij de mensen achter de complotwebsite Niburu: het ziet er nu écht naar uit dat de ‘volledige cover-up’ over het contact met buitenaardse wezens wordt doorbroken. Reden voor een spoedbijeenkomst, komende zondag (10-10-10) op het hoofdkwartier in Barneveld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Geholpen door hónderden medewerkers is Niburu “in de positie gebracht contact te onderhouden met de vele buitenaardse soorten die om onze planeet hangen. Van de meest negatieve in de lagere dimensies (waaronder met name de mens) tot de meest liefdevolle wezens uit de hoogste dimensies en stelsels, waar het gros op Aarde geen weet van heeft”. Tijd voor actie, en wel komende zondag, op 10-10-10. “De gevolgen van mind-control en eeuwenlange misleiding worden nu zichtbaar,” aldus Niburu.

De Nederlandse nieuwsdiensten, zo schrijft de website, weigeren stelselmatig te melden dat ‘een Buitenaardse interventie de Aarde meerdere malen heeft behoed van totale vernietiging’. Daarom neemt Niburu die taak maar op zich, en wel met ‘alle mensen uit geheel Nederland, België en Duitsland die weten over de positie die wij straks samen innemen met onderdelen van de G.F.’ De GF, dat is de Galactic Federation, zeg maar de club van buitenaardsen. Er gaan nu echt spijkers met koppen worden geslagen, aldus Niburu: mensen kunnen ‘direct worden ingezet voor bepaalde projecten’.

De achterban van Niburu, verenigd op het forum, toont zich niet onverdeeld enthousiast. Niburu roept tenslotte om de haverklap dat hét moment van buitenaards contact nabij is. Reageerder PakNak denkt dat het, zoals bij eerdere gelegenheden, wel zal neerkomen op ‘een gezellig samenzijn met een hapje en drankje en een spreekbeurt’. Maar Bonnie houdt er helemaal rekening mee dat we zondag ‘hoog’ bezoek krijgen. “Je zult nog raar op je neus kijken als er ineens een schotel overvliegt…dan piep je wel anders.”

Onderwerpen