Spring naar de content

Barneveld: E.T. is vertraagd tot woensdag

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Wij bij HP/De Tijd voelen ons ietwat bekocht: door complotwebsite Niburu waren ons gisteren grootse ontwikkelingen beloofd in het contact met andere beschavingen. Maar het bleef oorverdovend stil op 10-10-10. Wat blijkt nu? De UFO’s komen woensdag!

We hielden de complete wereldpers in de gaten, maar nergens lazen we iets over het einde van de ‘volledige cover-up’ over het contact met buitenaardse wezens. Die zou gisteren plaatsvinden in Barneveld, in het hoofdkwartier van Niburu. Daar was een speciale spoedbijeenkomst georganiseerd. Afgezien van enkele berichten op Twitter lazen we er nergens, zelfs niet in de Barneveldse Krant, iets over (of zou dat een complot van de main stream media zijn?).

Ook op het forum van Niburu lijkt er sprake van een katergevoel: niemand weet precies wat er zich in het hoofdkwartier heeft afgespeeld omdat er van Niburuzijde nog geen bericht is vernomen. Hoewel? Forumbezoeker Verhelderde Geest meldt vanochtend dit: “Helaas zijn de aangekondigde bezoeken van de GF (de Galactische Federatie, ofwel de UFO’s, red.) op het allerlaatste moment geannuleerd in verband met onvoorziene complicaties. Het is de mensheid nu officieel toegezegd dat de bezoeken zullen plaatsvinden op 13 oktober aanstaande!”

De dertiende, dat is komende woensdag. Geachte buitenaardsen: hierbij alvast een plattegrond van uw landingsplaats, Niburu-HQ in Barneveld. Dit is uw contactpersoon: Anton Teuben, de man achter Niburu. Als er niemand open doet, mag u zich ook hier vervoegen.

UPDATE, woensdag 13 oktober, 9.58 uur –  In bovenstaand stuk suggereren we dat Niburu zelf heeft medegedeeld dat er vandaag UFO’s gaan landen in Barneveld. Dit is onjuist, laat Niburu ons weten; het zijn alleen bezoekers van het forum van de website die dit hebben beweerd.

Onderwerpen