Spring naar de content

HP/De Tijd nu ook verkrijgbaar op de iPad

AKO is zoals eerder al aangekondigd de afgelopen maanden bezig geweest met de ontwikkeling van een speciale App voor de iPad om tijdschriften te kopen en te lezen; inmiddels is deze AKO Tijdschriften App online!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

De AKO Tijdschriften App biedt een ruim assortiment aan Nederlandse tijdschriften, waaronder HP/De Tijd, Vriendin, AvantGarde, Weekend en EOS. De digitale versies zijn hetzelfde als de gedrukte exemplaren, voor lezers bekend en herkenbaar. Dennis Mikkelsen, Manager Audax Digital en verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten van AKO.nl: “De AKO Tijdschriften App biedt de vertrouwde ervaring van de bladen, maar dan op de iPad.” Alle tijdschriften zijn aangenaam leesbaar, door makkelijk inzoomen en scrollen zoals de gebruiker van de iPad gewend is.

De AKO Tijdschriften App kan gratis worden gedownload via de App Store, vervolgens kan een digitaal abonnement worden afgesloten op het desbetreffende tijdschrift. De tijdschriften zijn op de iPad minimaal een dag eerder beschikbaar dan in de winkel, en de verkoopprijzen voor de digitale variant liggend lager dan het gedrukte exemplaar. Tot 31 oktober 2010 geldt een speciaal introductieaanbod: 10 week- of 5 maandedities voor 10 euro. Abonnementen worden niet automatisch verlengd. De betaling loopt snel en veilig via PayPal.

Voor de realisatie is Audax Digital een samenwerking aangegaan met initiatiefnemer MagWorld, onderdeel van Aemotion, gespecialiseerd in multiplatform communicatie-oplossingen.

AKO biedt naast de Audax-titels ook tijdschriften van andere uitgeverijen aan, waaronder BLVD Man, Glamour, iCreate, Quote, Elle en Quest en vele andere. Ook lopen er nog gesprekken met diverse uitgevers die graag aansluiten. “We hebben een mooie start gemaakt en we hebben veel vertrouwen in het succes van de App, dat blijkt alleen al uit de belangstelling van andere uitgevers,” aldus Dennis Mikkelsen.

UPDATE, 9.07 uur – De eerste prominente abonnee is binnen!

Onderwerpen