Spring naar de content

The hardest working man in media: Roel Geeraedts

Het is weer maandag en u weet wat dat betekent: nieuws uit die dolle, dwaze en gekke mediawereld. Enfin, twee primeurs in 24 uur: de gehuurde jets van onze ministers én een groot item over het falen van de OV-chipkaart. RTLNieuws bracht het vrijdag en zaterdag. Dankzij wie? Investigative reporter Roel Geeraedts.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Want kijk nou: oud-Landbouwminister Gerda Verburg blijkt tientallen uren ‘gefladderd’ (dixit Jan Gmelich Meijling) te hebben boven Europa. Maar liefst 25 vluchten in drie jaar. Een dag later was het weer raak. Geeraedts uitte felle kritiek op de Nederlandse Spoorwegen en de OV-Chipkaart.

Want, beste reiziger, u wordt bij de neus genomen: de NS blijft niet onbeperkt geld terugbetalen aan reizigers die vergeten uit te checken met hun OV-chipkaart. Dat weet u wederom dankzij Roel Geeraedts. Die tussen de bedrijven door ook nog eventjes het notariaat op de knieën wist te dwingen.

Helaas zal u Geeraedts binnenkort moeten missen. Hij volgt de helaas te vroeg overleden Conny Mus op als Midden-Oosten correspondent.

Onderwerpen