Spring naar de content

Wolfsen helpt homo’s niet

En de terreur heeft gewonnen in Utrecht. Ton en Hans, het getreiterde homostel uit Leidsche Rijn, gaat verhuizen. Hun huis is beneden de vraagprijs verkocht, voor het nieuwe huis maken ze ook weer kosten. Daarnaast hebben ze het repareren van vernielingen aan hun huis en auto zelf moeten betalen. “Er is erg weinig inlevingsvermogen bij de burgemeester.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Het pijnlijke interview met Ton en Hans hoort en ziet u bij RTV Utrecht. Het stel heeft in totaal voor 40.000 euro kosten gemaakt, maar burgemeester Aleid Wolfsen ziet geen ruimte om hen tegemoet te komen. En zo blijft het etiket van homo-onvriendelijkheid op Utrecht plakken. Helemaal omdat vorige week bleek dat er weer een homo in de problemen zit in Utrecht.

Het begint de Tweede Kamer inmiddels ook op te vallen dat er iets mis is in Utrecht. Het inzetten van een roze telefoon noemt de PVV een geval van symptoombestrijding. Zelfs de PvdA is kritisch op haar eigen burgemeester Wolfsen. Zo vragen de sociaal-democraten zioch af of Wolfsen wel alle mogelijkheden heeft ingezet om de anti-homoterreur tegen te gaan.

Toch vreemd dat Utrecht zoveel voor junks, krakers en Roma doet, maar niets voor homoseksuelen.

UPDATE, 16.32 uur – De CDA-jeugd in Utrecht is ook tegen de roze telefoon. Ook de PvdA-jeugd is boos op de eigen burgemeester.

Onderwerpen