Spring naar de content

Jeroen Krabbé: acteur, regisseur, dodenduider, matig wijnschilder

Jeroen Krabbé is overal deze week. Is het niet als dodenduider, dan wel als auteur van een (zeer geestig) overlijdensbericht in Propria Cures of als geïnterviewde in HP/De Tijds Zelfportret (antwoord op de Bent u monogaam-vraag: “Ik geloof het wel.”) Vandaag debuteert Krabbé als wijnschilder.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

HP/De Tijd-wijnkenner Harold Hamersma is niet te spreken over het kunstwerk dat Krabbé ter beschikking stelde om op het etiket van de Zuid-Afrikaanse wijn Stroomopwaarts te laten zetten.

De wijn is wel goed, aldus Hamersma. “Een hele lekker wijn met stevig wat zongebruind rood en donker fruit en wat Zuid-Afrika-geuren.” Een fles Stroomopwaarts kost tegen de 10 euro, waarvan een deel naar project WorldGranny gaat.

<embed width=”410″ height=”326″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=ab7c4f46f9656608efdb” type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen