Spring naar de content

Ze had er gewoon een goed gevoel over…

Soms gebeuren er dingen die zó onverklaarbaar zijn, die moet je gewoon accepteren. Het overkwam Caitlin, een wel érg fortuinlijke kandidate die meespeelde in de Amerikaanse versie van Rad van Fortuin. Met slechts één letter op het bord (de L) en de omschrijving ‘uitspraak’ wist Caitlin het 27-letterige raadsel op te lossen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”335″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/5NqpvHtARrM?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/5NqpvHtARrM?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”335″></embed></object>

Let vooral ook op het gezicht van haar tegenstander.

Onderwerpen