Spring naar de content

‘Eric Lucassen greep coffeeshophouder bij de strot’

U dacht dat we er wel waren met gehoorapparaten van bejaarden slopen, vrouwen uitschelden en dreigementen om door brievenbussen te pissen? Nee, het wordt nog erger. Eric Lucassen zou na een ruzie een Haarlemse coffeeshophouder bij de strot hebben gegrepen. “Hij is eruit gezet en mocht niet meer terugkomen,” aldus een woordvoerder van Coffeeshop Willie Wortel Indica.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Lucassen was in zijn Haarlemse tijd vaste klant in de coffeeshop. “Een rustige jongen, heel gespierd. Was portier geweest in Amsterdam. Hij kocht altijd wiet,” aldus de woordvoerder. Over het incident, dat zich enkele jaren geleden afspeelde: “Misschien dat zijn anabolen begonnen op te spelen. Na dat akkefietje is hij eruit gezet en mocht hij niet meer terugkomen.”

Collega Hans van Willie Wortel Sinsimilla (er zijn drie Willie Wortels in Haarlem) vult aan: “Eric heeft collega [X] bij zijn strot gepakt. Nee, dit is niet echt het genre dat je graag als volksvertegenwoordiger ziet. Een botte, agressieve man.” [X] werkt inmiddels niet meer voor de coffeeshop.

De PVV is fel tegen het gedogen van coffeeshops.

UPDATE, 16.35 uur – Volgens een reageerder van het Haarlems Dagblad zou een onduidelijke ruzie met als ingrediënten vrouwen, arbeidsconflicten en kont knijpen ten grondslag hebben gelegen aan het handgemeen.

Onderwerpen