Spring naar de content

Palin’s real life soap: de beer is los

Sarah Palin, de komische noot bij de laatste verkiezingen in de VS, gaat wellicht een gooi doen naar het presidentschap in 2012. Om alvast wat promotiewerk te doen, heeft ze nu haar eigen real life soap. Hierin is onder andere te zien dat ze wel erg dichtbij beren in de buurt komt. Palin blijft in de serie staan in een wankel bootje met een kind aan boord. Volgens John Toppenberg, de directeur van de Alaska Wildlife Alliance, houdt Palin zich niet aan de regels. “Onverantwoordelijk,” meent hij.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Er zijn ook enkele aanwijzingen dat Palin helemaal niet zo’n outdoorfiguur is als ze doet voorkomen. Zo herlaadt ze een geweer terwijl ze dat niet op de grond richt, maar gewoon rechtuit. Dat onvoorzichtig omspringen met geweren niet echt een goed idee is, liet de ex-vicepresident Dick Cheney al eens zien. Ook vist ze niet als een volleerde outdoorvisser, maar met een werphengel met een molentje. Verschillende media vragen zich dan ook hardop af of Palin wel zo’n die hard outdoorliefhebber is. De Chicago Sun vermoedt dat de serie meer doet voor het toerisme in Alaska, dan voor haar politieke carrière, zo meldt de Volkskrant.

Filmpje:

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/aZbKeNJqYTA?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/aZbKeNJqYTA?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Onderwerpen