Spring naar de content

De witte bordeaux die naar dode hond riekte

HP/De Tijd-wijnkenner Harold Hamersma over Het Kurkincident. Oftewel: hoe de beste witte bordeaux, de Château Tour de Mirambeau, opeens naar dode hond riekte…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<embed width=”410″ height=”325″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=415c4094e4e85b0baa7c” type=”application/x-shockwave-flash” />

Onderwerpen