Eindelijk: superhelden komen ons redden!

eelko rol 23 nov 2010 Politiek

Absurd eigenlijk dat dit nu pas de kop op steekt: in Seattle is een groep gemaskerde helden opgestaan die de handen ineen heeft geslagen om de criminaliteit aldaar de kop in te drukken. Onder de naam Rain City Superhero Movement schuimen ze voornamelijk ‘s nachts de straten af, op zoek naar tasjesdieven en drugsdealers. De politie weet echter nog niet of ze hier heel blij mee moet zijn…

Hoewel het collectief nog geen naamsbekendheid geniet en het tot nog toe slechts in de krochten van het interweb opereerde, kwam een en ander aan het licht toen de politie van Seattle een van de helden, ene Phoenix, ‘s nachts door een park zag rennen (naar eigen zeggen achter een dealer aan). De politie vertrouwde het zaakje niet en begon op hem te schieten, niet wetende dat Phoenix (foto hieronder) enkel goeds in de zin had. 

[[image file=”2010-11/phoenix.jpg” ]]

De politie heeft inmiddels laten weten niet echt blij te zijn met deze hulp uit onverwachte hoek: ze vindt dat mensen zichzelf op deze manier in te gevaarlijke situaties storten. Mocht u desondanks toch nog een kek pakje hebben liggen en zich dagelijks opwinden over al dat onrecht in het land: aanmelden kan via deze site.

Reageer op artikel:
Eindelijk: superhelden komen ons redden!
Sluiten