Spring naar de content

CDA wil Kwakoefestival op ArenA Boulevard

Arme Kwakoeliefhebbers. Het multiculturele festival wordt al dit hele jaar achtervolgd door rampspoed en dat heeft het CDA dan ook doen besluiten dat het beter is de hele Santenkraam vanuit het Bijlmerpark naar de ArenA Boulevard te verhuizen. Gewoon, omdat het kan. Je weet toch…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Omwonenden van het feest, dat liefst zes weekeinden in beslag neemt, klaagden al sinds dag één steen en been over de slechte organisatie en de ongelofelijke rotzooi die de festiviteiten opleverden. Daarnaast zouden zaken als geluidsoverlast, verkeerschaos en niet te vergeten vechtpartijen het er allemaal niet gezelliger op maken. 

Reden genoeg om de boel te verhuizen, zo stelt het CDA in Zuidoost, en wat hun betreft is ArenA Boulevard een alternatief bij uitstek. Het terrein kan immers een flink aantal mensen herbergen en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook leuk: laveloze knetterstonede vrolijke festivalgangers kunnen in het geval van verveling altijd even naar binnen wandelen bij de Mediamarkt voor een gratis iPod, de Pathé-bioscoop voor een gratis filmpje, de Decathlon voor een paar gratis sneakers of even doorwandelen naar Villa ArenA voor een gratis complete huisraad.

Onderwerpen