Spring naar de content

Filmpje! Terreurverdachte blijkt held

Twee weken geleden loste hij nog een vechtpartij in Bos en Lommer op door een pistool af te pakken, nu zit Samir S. vast wegens terreurdreiging. Dat meldt AT5.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

“Als Amsterdammer van Marokkaanse afkomst spreek ik me ook uit tegen al dat geweld dat hier heerst,” zei held  Samir in een AT5-reportage van 13 november. “Als Marokkanen voelen wij ons bang en bedreigd. Wij vinden het ook verschrikkelijk.”

Afgelopen dinsdag werd hij in het huis van zijn ouders aan de Admiraal de Ruijterweg van zijn bed gelicht. Thans zit hij samen met twee andere verdachten vast, in afwachting van uitlevering naar België.

<object width=”410″ height=”348″><param name=”movie” value=”http://www.at5.nl/embed/at5player.swf?c=52108″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.at5.nl/embed/at5player.swf?c=52108″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”348″></embed></object>

Onderwerpen