HP/De Tijd-vacaturebank: postbode, sla uw slag!

Noortje Beumer 8 dec 2010 Cultuur

Voor iedereen die de afgelopen weken onder een steen heeft gelegen, even een kleine update: de postbodes van TNT Post staken. Ook deze week bezorgen ze geen post. Reden voor de staking: de 3100 gedwongen ontslagen bij het postbedrijf. Postbodes klagen steen en been, terwijl er voor in ieder geval 69 postbodes dé oplossing is: een nieuwe baan binnen TNT.

Op de website van TNT Post staan namelijk 69 leerzame, uitdagende en leuke vacatures online. Zo kan één van de 3100 postbodes het hogerop zoeken en solliciteren op de vacature Teamcoach Bezorgen. Na jarenlang pakjes rondbrengen, kun je dan al je opgedane ervaring delen met de nieuwe lichting postbodes. “Het mooie is, elke dag lukt het je weer,” belooft de vacature plechtig.

Dan is TNT ook nog op zoek naar een nieuw Teamleider Contactcenter. Je moet als postbode dan wel het ruige buitenleventje inruilen voor een kantoorbaan, maar ook deze vacature is zo slecht nog niet. “Jij zorgt er met je team voor dat ieder telefoongesprek een ultieme beleving wordt.” Nou, als dat geen dankbare klus is, voor maar liefst maximaal 3300,- euro bruto per maand, dan weten wij het ook niet meer.

Om af te sluiten nog een laatste optie voor een baan: Teamleider Transport. Zie het als een veredelde, uitgebreide wijk die je back in the days als postbode moest lopen. Bij deze job geef je ‘functioneel leiding aan ongeveer zestig chauffeurs en de rituitvoering van charters’. Hartstikke leuk dus, al die chauffeurs op pad sturen.

Al met al is er dus nog hoop voor een aantal postbodes. Tot zover de HP/De Tijd-vacaturebank. Nu nog iets geschikts zoeken voor de resterende 3031 postbezorgers…

Reageer op artikel:
HP/De Tijd-vacaturebank: postbode, sla uw slag!
Sluiten