Spring naar de content

Aleid Wolfsen is labbekakkerig

daadkrachtig

Na de rituele oplagevernietiging het weggeven van vakantiedagen aan de bezorgers van het huis-aan-huisblad Ons Utrecht en het verbaal bedreigen het actief meedenken bij het AD was De Pers de volgende die in handen viel van de censuerende klauwen mocht genieten van de communicatieve vaardigheden van de Utrechtse burgermeester Aleid Wolfsen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Op 1 december verscheen er in De Pers een  uitgebreid profiel tendentieus prutstukje over de eerste burger van Utrecht. Ondanks eerdere afspraken liet Aleid Wolfsen toch weer zijn woordvoerder bellen met een hoofdredacteur om zijn ongenoegen te uiten. Aleid Wolfsen zag enkele verbeterpunten in het artikel en besloot de krant te laten bellen met wat opbouwende kritiek. De gemeenteraad van Utrecht besloot hierop Aleid Wolfsen op het matje te roepen te vragen voor een een spoedcursus: De pers en ik. Na afloop van deze masterclass wenste geen van de betrokkenen inhoudelijk commentaar te geven.