Spring naar de content

Columnist Luuk Koelman ontsnapt ternauwernood aan verkeersdrama

Terwijl gansch het radarwerk stilstaat komen de eerste berichten binnen over ongevallen op de wegen dankzij de hevige sneeuwval. Het nieuws komt nog harder aan wanneer iemand die je kent, in dit geval een bekende Nederlander, betrokken raakt bij een ongeval. Columnist Luuk Koelman beleefde enkele spannende momenten vandaag. Een huiveringwekkend verslag: “Nu heb ik een Renault 5 van 19 jaar oud, dus zonder linker voorkant is ie al snel total loss.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Koelman was op weg naar Hilversum voor een optreden op Radio 1. Zover kwam hij echter niet. Op Twitter beschrijft hij wat er gebeurde: “Mooie pirouette op de snelweg. Al het verkeer remde maar ‘t beste busje kon me niet meer ontwijken.” Volgens de scribent werd de linkervoorkant van zijn auto weggeslagen.

Koelman bleef echter onverschrokken: “Winterbanden zijn voor mietjes,” aldus de scribent. Koelman wist uiteindelijk met zijn auto zijn woning te bereiken. Daar maakte hij een aangrijpend fotoverslag.

Bij nadere inspectie blijkt de rechtervoorzijde te zijn weggeslagen [[popup file=”2010-12/auto1.jpg” description=”en niet de linkerkant” alt=”Het wrak van Koelman” align=”inline” ]]. Maar de gebeurtenissen hadden ook een andere wending kunnen nemen. Koelman, nog maar net bekomen van de gebeurtenissen, reconstrueerde direct hoe het [[popup file=”2010-12/auto-2.jpg” description=”had kúnnen aflopen” alt=”Hoe het had kúnnen aflopen” align=”inline” ]].

Koelman een hart onder de riem steken doet u hier.