Spring naar de content

Gigolo's gevraagd: 124 euro per uur

Op zoek naar een lucratief vakantiebaantje in Nieuw-Zeeland? Stop dan maar met zoeken: in Auckland opent Pam Corkery binnenkort namelijk de deuren van haar 'world-first' vrouwenclub, genaamd Pammy's. Juist, een club waar alleen vrouwen hun lustgevoelens kunnen botvieren. Op mannen, wel te verstaan. En het levert nog een leuk zakcentje op ook.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Het betaalt goed – een uurtje hokken levert 240 Nieuw-Zeelandse dollars op, omgerekend zo'n 124 euro – en het is ongetwijfeld een droom voor heel wat mannen om van hun hobby hun werk te maken. Echter, er zit één addertje onder het gras: je moet wel daadwerkelijk kunnen presteren, en dat is kennelijk niet voor elke man weggelegd. "De meeste mannen hebben de neiging vast te houden aan dezelfde oude vertrouwde technieken," aldus Corkery.

Toen Pam Corkery met haar plannen voor het mannenbordeel naar buiten kwam en mannen ronselde om bij haar in dienst te treden, toonden 700 mannen zich onmiddellijk geïnteresseerd via Facebook. Een ballotagecommissie bestaande uit 'vrouwelijke celebrity's' zou vervolgens een diepgaande selectieprocedure zijn gestart, waarbij de precieze aanpak door Corkery achterwege wordt gelaten. Daarnaast heeft ze een sekstherapeut ingezet om haar mannen een bijna militaire sekstraining te laten ondergaan.

"Vrouwen zijn ongelooflijk veeleisend," zegt Corkery. "Ze willen een mooie omgeving en ze willen mannen die overal in getraind zijn. En dit is een plek voor vrouwen die nooit zijn behandeld op de manier waarop ze behandeld hadden móeten zijn."