Post van pedo Ad

Freek de Swart 21 dec 2010 Politiek

Pedo-opa Ad van den Berg heeft betere tijden gekend. Zo kwam de site van stichting Martijn onder vuur van hackers en werd Ad zelf aangehouden voor het bezit van kinderporno (naar eigen zeggen puur voor wetenschappelijk gebruik). Wat zou een veroordeelde pedoseksueel anders met zulk materiaal moeten? Op internet zijn onlangs mailwisselingen verschenen van Ad van den Berg, die een mooi inkijkje geven in het wel en wee van een pedo met een missie.

Mail afkomstig van Norbert de Jonge over hoe het gevonden ‘wetenschappelijk materiaal’ in Ads huis te [[popup file=”2010-12/mailnorbert_1.jpg” description=”downplayen” align=”inline” ]] voordat ‘sensatiebeluste media en het OM’ er mee aan de haal gaan.

[[image file=”2010-12/mailnorbert.jpg” ]]

Mail van een pedofiel in de kast met ‘schone handen’ die hulp zoekt. Ad is niet te [[popup file=”2010-12/mailpedo_1.jpg” description=”beroerd” align=”inline” ]] om de ontluikende pedoseksuele gevoelens van de man in juiste banen te leiden.

[[image file=”2010-12/mailpedo.jpg” ]]

Het leven van een bekende pedoseksueel is zwaar. Naast doodsbedreigingen heeft Ad ook last van onverlaten die met zijn [[popup file=”2010-12/mailbedreiging_1.jpg” description=”Nee/Nee-sticker” align=”inline” ]] lopen te klooien. En dat voor iemand met een fobie voor post!

[[image file=”2010-12/mailbedreiging.jpg” ]]

Gelukkig voor Ad zijn er ook mensen uit onverwachte [[popup file=”2010-12/mailtulip_1.jpg” description=”hoek” align=”inline” ]] die hem steunen. 

[[image file=”2010-12/mailtulip.jpg” ]]

Reageer op artikel:
Post van pedo Ad
Sluiten