Spring naar de content

Post van pedo Ad

Pedo-opa Ad van den Berg heeft betere tijden gekend. Zo kwam de site van stichting Martijn onder vuur van hackers en werd Ad zelf aangehouden voor het bezit van kinderporno (naar eigen zeggen puur voor wetenschappelijk gebruik). Wat zou een veroordeelde pedoseksueel anders met zulk materiaal moeten? Op internet zijn onlangs mailwisselingen verschenen van Ad van den Berg, die een mooi inkijkje geven in het wel en wee van een pedo met een missie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Mail afkomstig van Norbert de Jonge over hoe het gevonden ‘wetenschappelijk materiaal’ in Ads huis te [[popup file=”2010-12/mailnorbert_1.jpg” description=”downplayen” align=”inline” ]] voordat ‘sensatiebeluste media en het OM’ er mee aan de haal gaan.

Mail van een pedofiel in de kast met ‘schone handen’ die hulp zoekt. Ad is niet te [[popup file=”2010-12/mailpedo_1.jpg” description=”beroerd” align=”inline” ]] om de ontluikende pedoseksuele gevoelens van de man in juiste banen te leiden.

Het leven van een bekende pedoseksueel is zwaar. Naast doodsbedreigingen heeft Ad ook last van onverlaten die met zijn [[popup file=”2010-12/mailbedreiging_1.jpg” description=”Nee/Nee-sticker” align=”inline” ]] lopen te klooien. En dat voor iemand met een fobie voor post!

Gelukkig voor Ad zijn er ook mensen uit onverwachte [[popup file=”2010-12/mailtulip_1.jpg” description=”hoek” align=”inline” ]] die hem steunen. 

Onderwerpen