Spring naar de content

Buzz-top-3: De Boer, Zeilmeisje & Hilton

1. Frank de Boer. 2. Laura Dekker. 3. Paris Hilton

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. Frank de Boer (Hoorn, 1970) – Het is good old Frank die Ajax uit het voortdurende slop moet trekken. Ook ná de winterstop is hij degene die de noodlijdende club met ijzeren hand moet gaan trainen. Niemand minder dan levende legende en orakel Johan Cruijff heeft inmiddels zijn zegen gegeven en na Kerst zullen de beklinkende handtekeningen onder de overbetaalde contracten gezet worden. Echter, duidelijk is al wel dat De Boer beduidend minder gaat verdienen dan zijn voorganger Martin Jol.

2. Zeilmeisje Laura Dekker (Nieuw-Zeeland, 1995) – Die arme Laura. Heeft ze ten tijde van haar besluit om alleen de wereld rond te zeilen al volop mogen genieten van het overdadige mediageweld en verontwaardiging plus bemoeizucht alom, zit ze nu eenmaal midden op zee opeens zonder cashflow! Hoewel haar zeiltocht soepeltjes verloopt, heeft het team dat Laura (inmiddels vijftien jaar) ondersteunt een tekort aan middelen om haar onderweg te bezoeken of grote reparaties aan haar boot uit te voeren.

3. Paris Hilton (New York City, 1981) – U zult het niet geloven, maar de doorgaans graatmagere Paris Hilton heeft de afgelopen tijd zowaar een gezellig speklaagje om de normaliter knokige heuppartij, ingevallen buik en ribbelige borstzone gekweekt. Een fotograaf liep de puissant rijke erfgename tijdens haar vakantie op Hawaii tegen het plotseling niet meer zo broze en opvallend bedekte lijf. Nou ja, ze kan het hebben, zullen we maar zeggen…

Vorige week: Silvio Berlusconi, Blake Edwards en Arjen Robben.

Onderwerpen