Spring naar de content

Onmisbaar

De afgelopen weken hebben spekgladde wintertrottoirs alom geleid tot gebroken ledematen. Het kan geen kwaad om u enigszins voor te bereiden op nieuwe periodes van stoepgladheid. Vandaar deze Gripfeet, ‘de winterbanden voor uw voet’. De metalen spikes zorgen voor een ongekende wegligging. Leverbaar in drie maten, en past dus om elke schoen en laars. Bij binnengebruik ook zeer geschikt om parket mee te schuren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

€ 19,95 bij de betere outdoorwinkel.

Gemak dient de mens, en dat geldt ook in de edele sport van het sneeuwballen gooien. Vergeet dat geklungel met de handjes in de sneeuw en de occasionele meegedraaide hondenbolus, hier is de Snowball Blaster. Simpelweg wat wit poeder scheppen met het sneeuwreservoir, klepje dicht en knallen maar. Volgens de gebruiksaanwijzing is het apparaat niet bedoeld om mensen en dieren mee te belagen, maar buurtkinderen worden niet specifiek genoemd. Daar hebben ze vast niet van terug! Wordt geleverd met enkele schietrozen voor trainingsdoeleinden.

$ 29,95 bij Hammacher Schlemmer.

Met deze sokken met ingebouwde verwarming zijn koude wintervoetjes definitief verleden tijd. De HeatSox kennen twee instellingen: ‘laag’ en, u raadt het al, ‘hoog’. Op de eerste stand blijven uw onderdanen zo’n 12 uur behaaglijk warm, op de tweede zo’n 10 uur ondraaglijk warm. Voor wie van zweet-voeten houdt. Charmant detail is de jarretelband waarin de batterijen zitten opgeslagen, type D (de knoeperd). Enigszins omineus meldt de fabrikant dat de verwarmingselementen in de sok ‘niet oververhit kunnen raken’.

$ 24,95 bij Hammacher Schlemmer.

Een warme voet is niets zonder een warme hand. Daarom is er nu deze ‘warmtemuis’. Door middel van een flinke dosis infraroodstraling komt uw handpalm geleidelijk op een temperatuur van zo’n 40 tot 45 graden. Uw andere hand kunt u tegelijkertijd eenvoudig verwarmen door deze achter de broekband te steken. De muisverwarming kan uitgeschakeld worden wanneer u binnenshuis weer welkom bent. Ook leverbaar in de winterkleuren rood en geel.


$ 17,99 bij USB Fever.

Welke overlevingsstrategie komt in tijden van extreme koude het best van pas? Precies, roken. Deze ‘rookwanten’ beschikken over een metalen oogje waarin precies een sigaret past. De want is ook omgekeerd te gebruiken voor wie met links rookt. Aan speciale uitvoeringen voor pijp en verschillende maten sigaar wordt nog gewerkt. De want is gemaakt van onbrandbaar materiaal, dus een longontsteking oplopen was nog nooit zo veilig.

L 20,00 bij suck.uk.com.