Spring naar de content

VVD: Extra feestelijk nieuwjaarsfeestje gaat niet door

De Flevolandse VVD had grootse plannen voor een ‘nieuwjaarsparty’ voor volgende week 16 januari: een nieuwjaarsborrel in combinatie met een veiling om de VVD-campagnekas te spekken voor de aanstaande Provinciale Staten-verkiezingen. Maar helaas, bijna geen enkele VVD’er heeft trek in het bijna 70 euro kostende avondje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Er zou worden gezorgd voor live muziek, een zogeheten walking dinner en een brandende open haard. Hartstikke luxe dus. Om het af te maken zouden minister Uri Rosenthal, staatssecretaris Fred Teeven en verschillende VVD-Kamerleden de VVD’ers zelfs met een bezoekje vereren.

Onder de leiding van de Almeerse burgemeester en amateur-veilingmeester Annemarie Jorritsma zouden er ‘zéér  aantrekkelijke veilingstukken huiswaarts keren’. Een greep uit de [[popup file=”2011-01/vvdflevoland_3.png” description=”veilingstukken” align=”inline” ]]: een lunch met Jorritsma herself, een rondvlucht boven Flevoland en een ‘geheel verzorgd avondje bij u thuis waar wethouders Jaap Lodders & Meta Jacobs voor u gaan koken en hun partners zorgen voor de bediening’.

Maar helaas. De VVD’ers in Almere e.o. hebben er echt geen zin in. De zéér aantrekkelijke veilingstukken blijven dus gewoon thuis as. 16 januari.