Spring naar de content

Bye-bye Baby Doc!

Bizarre taferelen op Haïti – alsof ze daar niet al genoeg aan het hoofd hebben. Na 26 jaar in ballingschap in Frankrijk te hebben vertoefd, keerde hij afgelopen zondag out of the blue terug naar zijn geliefde Haïti, waar hij tussen 1971 en 1986 een bloeddorstig regime leidde. Waarom hij opeens terugkeerde, is onbekend. Wel bekend is dat hij gisteren net zo plotseling in de boeien is geslagen en wordt vastgehouden.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Wat de precieze aanleiding en aanklachten zijn, is nog onduidelijk. 

<object width=”410″ height=”330″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/grxWi4tkQAA?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/grxWi4tkQAA?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”330″></embed></object>

Onderwerpen