De metamorfose van Spaanse wijn (nu ook wit!)

niek stolker 28 jan 2011 Politiek

Spaanse wijn zit in de lift. Er komen spannende druiven bij, verloren gegane rassen worden herontdekt en Spanjaarden maken nu ook goede witte wijn. Maar over dat laatste wil HP‘s wijnkenner Harold Hamersma het niet hebben. Wel over de Fiesta de Gazul y Garanza, een ‘rode om te koelen’ uit Navarra. De smaak? Hamersma: “Frivool, vrolijk fluitend, slingers ophangend rood zomerfruit, vooral kersen.” Prijs: 6 tot 7 euro.

<embed width=”410″ height=”325″ quality=”high” bgcolor=”#000000″ name=”main” id=”main” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” src=”http://www.foodtube.nl/player/vPlayer.swf?f=http://www.foodtube.nl/player/vConfig.php?vkey=1b6bffb7fb1622282247″ type=”application/x-shockwave-flash” />

Reageer op artikel:
De metamorfose van Spaanse wijn (nu ook wit!)
Sluiten