U stemt woensdag toch ook op PVV-troef @EllyGezellie?

niek stolker 24 feb 2011 Politiek

[[image file=”2011-02/schermafbeelding-2011-02-24-om-12.53.51-pm.png” alt=”Gezellie twitteren met de PVV…” align=”inline” ]]
Brievenbuspissers. Zwangerevrouwenduwers. Fraudeurs. Geboeidearrestantenmeppers. Barmanbeukers. Zaadsnol.com-uitbaters. Cv-knoeiers. Vuurwapendragers. Faillisementssjoemelaars. Ambtenarenkopstoters. Chakrajongleurs. Nee, dat overkomt me niet nog een keer, dacht Geert Wilders. Geen schorriemorrie meer op mijn kandidatenlijsten. Voor de Provinciale Statenverkiezingen neem ik gewoon een gezellige oma uit Soest.

Elly ‘Gezellie’ Broere (66) staat [[popup file=”2011-02/schermafbeelding-2011-02-24-om-1.44.58-pm.png” description=”op plaats drie” alt=”Gezellie!” align=”inline” ]] van de PVV-lijst in de provincie Utrecht.

Ze is uiteraard heel gezellie, maar niet overal. @EllyGezellie heeft namelijk een hartgrondige hekel aan moskeeën. Tegen RTV Utrecht: “Mocht er iemand in de provincie Utrecht ooit nog het idee hebben om een moskee te bouwen, dan gaan we er alles aan doen om dat te voorkomen, met alle wetten en alle macht die we hebben om dat te doen.”

[[ poll uid=375 ]]

Reageer op artikel:
U stemt woensdag toch ook op PVV-troef @EllyGezellie?
Sluiten