Spring naar de content

Dierenpartij gaat CDA verslinden

Over vijf dagen barst het feest van de democratische desinteresse weer los. Dus nog vijf dagen genieten van politici die zo dicht bij de burger proberen te staan dat het pijn doet aan de ogen. De Partij van de Dieren heeft de blik inmddidels gericht op het aangereden hertje dat het CDA heet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Zoals gewoonlijk bij campagnes wordt de eigen partijjeugd weer schaamteloos ingezet. Want propaganda verkoopt zichzelf nu eenmaal een stuk geloofwaardiger uit de mond van een kind. De jongeren bij de Partij van de Dieren heten Pink. Om mensen vooral niet op het CDA te laten stemmen hebben ze de website verlosonsvanhetcda.nl bedacht. Op de site is een handige knop te vinden die je helpt bij het ontvrienden van het CDA en een korte uitleg hoe gemeen die partij voor de dieren is. 

Om de bezoekers niet teveel te vermoeien met denkwerk hebben de jongens en meisjes van Pink alvast honderd prikkelende politieke twitterberichtjes klaargezet om te retweeten. Jezelf politiek profileren was nog nooit zo makkelijk!

Instant update: Nummertje 75: Het CDA vindt dat huiskatten die buiten hun tuintje komen, afgeschoten mogen worden. Schande! GEERT, DOE ER WAT AAN!!1!!