Spring naar de content

Kan iemand Charlie Sheen de weg wijzen?

MET UPDATE: Je zou bijna medelijden met hem krijgen. Acteur Charlie Sheen is al een tijdje flink de weg kwijt en belandt ondertussen vaker met zijn doorgesnoven neus in het nieuws vanwege akkefietjes met de wet en zijn hardnekkige drugs- en hoerenverslaving dan dat zijn al dan niet briljante acteerprestaties nog enig opzien baren. Gisteren vond ABC Sheen bereid tekst en uitleg te geven over zijn zelfdestructieve gedrag. “Dying is for fools!”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Check het volledige interview met gouden uitspraken als “I was banging seven gram rocks, ‘cuz that’s how I roll!” hieronder:

<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/MUzV0Yo1PtI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Update 2 maart, 14.55 uur: Sheen heeft sinds een uur of veertien een Twitteraccount. Resultaat: een slordige 730.000 followers. Ondanks – of misschien wel dankzij – alle commotie is de acteur onverminderd populair, blijkt wel.

Onderwerpen