Spring naar de content

Leonardo slaat terug naar ‘geobsedeerde’ Johan Derksen

MET UPDATE – Eindelijk iemand die terugslaat naar de almachtige roeptoeter Johan Derksen. Leonardo, de aansteller aanvaller van NAC die volgens de hoofdredacteur van Voetbal International nooit vijf wedstrijden achter elkaar goed speelt, te veel tweede kansen krijgt en bovenal een verwende blaag is, slaat terug in concurrerend blad NUsport: “Ik houd niet van blabla.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In een interview waarin ook Pierre ‘De Papegaai‘ van Hooijdonk door de mangel wordt gehaald, zegt de 27-jarige Braziliaan: “Bij elk dingetje wordt mijn verleden erbij gehaald. Eens fout, altijd fout. Vooral Johan Derksen vindt mij zo’n belangrijke jongen dat hij altijd over mij lult. Hij kan beter naast me komen wonen, dan kan hij elke dag een kop koffie bij me drinken, elke dag even aan mij snuffelen. Hij is geobsedeerd door mij. Misschien valt hij op jongens?”

Dan, stoer: “Veel spelers zijn bang voor hem, ik heb volledig schijt aan hem. Het is jaloezie. Die man heeft nooit gevoetbald op niveau en zeikt iedereen af die een beetje anders is. Dat scoort lekker. Seedorf won vier keer de Champions League, maar was ook altijd de lul. Toen hij Seedorf kon gebruiken om Van Basten aan te pakken, likte hij opeens zijn hielen. Wat een nepperd.”

“Jij kunt zeggen: het is amusement. Maar hij beseft niet wat hij aanricht. Twintig procent van de kijkers ziet dat hij gek is, tachtig procent gelooft hem. En het mooiste: daarna komen zijn verslaggevers bij mij slijmen om een interview.”

UPDATE, 16.22 uur – Bij NAC zijn ze niet blij. Leonardo is weer eens uit de selectie gezet.

Onderwerpen