Spring naar de content

AKO Tijdschriften-app nu ook voor Android, Mac & Windows

Goed nieuws voor iedereen die niks heeft met die witte designmeuk van Apple, maar wel in het bezit is van een tablet computer. Vanaf vandaag draait de AKO Tijdschriften-app ook op Android, Windows en Mac (OSX)! Maar dat is niet het enige, want ook vanaf de pc of Mac kan de App worden geïnstalleerd, gewoon via http://www.ako.nl/app of Android Marketplace!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Dennis Mikkelsen, manager van Audax Digital en verantwoordelijk voor de nieuwe apps: “De technische mogelijkheden voor digitaal lezen ontwikkelen zich zeer snel, en wij kunnen het aantal tablets dat naast de iPad in opkomst is, niet negeren. Daarom hebben we vanaf de lancering van de app in oktober 2010 hard gewerkt aan de uitbreiding van het aantal platformen en we zijn heel trots dat we, met deze uitbreiding naar Android, Mac (OSX) en Windows devices, de AKO Tijdschriften App nu voor (bijna) iedereen toegankelijk hebben gemaakt.”

Om nieuwe gebruikers kennis te laten maken met de HP/De Tijd van de toekomst is nummer 8, verschenen op 25 februari, gratis te downloaden. En ja deze actie geldt ook voor alle Apple-fanboys en -girls.

Onderwerpen