Spring naar de content

Charlie Sheen nu ook stripheld

Aanwijzingen waren er genoeg. Hij bezit een explosief gevaarlijk hoofd. Er stroomt tijgerbloed door zijn aderen en wordt wereldwijd erkend als het gezicht van de Vaticaanse tovenaars/moordenaars gilde. Maar vandaag is het dan ook officieel. Charlie Sheen is niet gek, maar een stripheld!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Striptekenfabriek Bluewater Productions is in ieder geval van plan om deze zomer een 32 pagina tellende strip over de acteur uit te brengen. Infamous Charlie Sheen gaat de comic heten en zal naast de recente gebeurtenissen ook het begin van Charlies carrière belichten.

Darren Davis, President van Bluewater, bestrijdt dat de strip Charlie Sheen belachelijk maakt: “We zijn er niet op uit om een betreurenswaardige situatie verder te laten ontsporen.” Darren geeft toe dat hij niet kan wachten op de volgende hilarische uitspraak van Sheen, maar benadrukt dat ook de serieuze zaken zoals het drugmisbruik van de acteur aan bod komen in de strip. 

Intussen maakt Charlie Sheen zich – met machete – klaar voor het eerste epische superheldengevecht. De tegenstanders zijn ook al bekend. Een groep concurrerende tovenaars uit Salem, Massachusetts. Onlangs spraken zij een vloek uit over de Vaticaanse tovenaar. Vooralsnog zonder zichtbaar resultaat

To be continued…

Instant update: Stage lopen bij Team Sheen? Dat kan. Schiet wel op. De deadline is morgen.

Onderwerpen