Spring naar de content

‘Hans Teeuwen oefende weken op confrontatie met Meiden van Halal’

Opmerkelijke ontboezeming van Gijs van de Westelaken in Nieuwe Revu. Hij vertelt over Hans Teeuwens bezoek aan De Meiden van Halal in 2007, waarin de cabaretier de meiden losjes belachelijk maakte. Tenminste, zo léék het. “Hans zat er al weken voorafgaand aan dat programma aan dat programma op te oefenen,” zegt Van de Westelaken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Alle verschillende mogelijke gespreksscenario’s heeft hij bekeken,” gaat de vriend-van verder. “Vervolgens heeft hij zijn stellingen keeer op keer getoetst op mij en anderen.”

<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”250″ src=”http://www.youtube.com/embed/JcCOktdsz-0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

De meiden keken er later ontspannen op terug aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Ze vonden niet dat ze hadden ‘verloren’. Teeuwen zag het anders: “Er was een broeierige, seksuele spanning.”

Onderwerpen