Spring naar de content

Japan in 51 foto’s

Zoals u weet, zegt een foto soms meer dan duizend woorden. Het gezaghebbende The Boston Globe publiceerde 51 recente foto’s die het leven in het door aardbevingen, tsunami’s en kernreactoren geplaagde Japan op het moment schetsen. Schrijnend, ontroerend, schokkend, imponerend. Kijkt u vooral mee.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Ondertussen in Amerika, denkt een relifanatiek meisje trouwens dat de rampen in Japan door toedoen zijn van een boze en gefrustreerde God, die de atheïsten aldaar eens goed wakker wilde schudden. Tsja…

<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/Xv-e0lAiC-A” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Overigens heeft ook The New York Times een knap staaltje before/after online gezet, waarbij goed te zien is hoe nietsontziend de rampen over het land zijn getrokken.