Spring naar de content

Homo’s boos op Apple

Homo’s zijn vies en zondig, want je laat toch ook geen hond met een kat trouwen? Mocht de logica van de vorige zin niet helemaal snappen, dan begrijpt u precies de woede van de gay-community over de nieuwe anti-homo app die sinds vorige week te downloaden is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het gaat hierbij om de applicatie Exodus International en is bedoeld om homo’s ervan te overtuigen dat ze met de kracht van Jezus kunnen veranderen in een stoffige doch über-heteroseksuele christen. 

De homo’s daarentegen pikken het niet dat Apple de software heeft goedgekeurd en wijst naar racistische en antisemitische apps die in het verleden wel zijn verboden.

Op de site change.org is er een petitie gestart tegen de app. Als Apple slim is verwijdert het Exodus International vandaag nog. Zij het niet uit ethische motieven, dan toch zeker wel om financiële redenen.

Onderwerpen