Spring naar de content

Koopje! De kraai van Kader Abdolah voor slechts 4,98 euro

Geen spaan hielden de recensenten heel van het boekenweekgeschenk van Kader Abdolah. De kraai is, kort samengevat, een weeïg, behaagziek boekje op scholierenniveau. Sommige ontvangers planten het gegeven paard derhalve in de ramsj. Twintig mensen plaatsten het boek op Marktplaats. “Met dit leuke, grappige boek kunt u zondag 20 maart gratis met de trein reizen door heel NL! Het boek geldt dan als betaalmiddel.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De vraagprijzen lopen voor het leesbare treinkaartje lopen uiteen van t.e.a.b. tot 4,98 euro. Maar die laatste is inclusief verzendkosten. Detail: de Limburgse aanbieder van het 92 pagina’s tellende boekje denkt een [[popup file=”2011-03/schermafbeelding-2011-03-21-om-6.07.35-pm.png” description=”samenvatting” alt=”Samenvatting?” align=”inline” ]] te verkopen.