Spring naar de content

Buzz Top-3: Breukhoven, Cruijff & Koussa

Deze week: boefje Breukhoven, zijlijn Cruijff en overloper Koussa.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1. Constanza Breukhoven (1975, Colombia) – Wie als kind nooit een snoepje van zijn ouders heeft gepikt, heeft niet geleefd. Maar je kunt het natuurlijk ook overdrijven. De docher van Conny en Hans Breukhoven wordt momenteel verdacht van het stelen van snoepjes ter waarde van 2,5 miljoen euro uit de kluis van de Breukhoventjes. Het gaat hierbij om een flinke smak aandelen, 25 horloges met een totale waarde van twee ton en nog wat wisselgeld in verschillende valuta, alles bij elkaar goed voor een slordige 36.000 euro. Constanza ontkent intussen alle betrokkenheid.

2. Johan Cruijff (1947, Amsterdam) – Om de zoveel tijd kruipt Johan Cruijff onder de plak van Danny vandaan om vanaf de zijlijn kritiek te uiten op Ajax. Maar heugelijk nieuws: Cruijff zou best verantwoording willen nemen in bijvoorbeeld de raad van commisarissen! Eindelijk, Johan! Geen woorden maar da… O, het gaat wederom niet door.

3. Moussa Muhammad Koussa (1949, Benghazi) – De hartsvriend van Kadhafi en tevens Libisch minister van Buitenlandse Zaken Moussa Koussa is gevlucht naar Groot-Brittannië. Hij wil zich niet langer áchter het karretje van Kadhafi laten spannen.

Vorige week: Filmmaker Menno Ludriks, dode Knut & misgraaier Jan Hommen