Spring naar de content

FBI gelooft ook in marsmannetjes

Bijval voor Niburu – en wel van de FBI. Dit weekeinde zijn ufo-documenten openbaar gemaakt in een groot online FBI-archief The Vault. Deze documenten zijn volgens ufo-experts het definitieve bewijs dat ufo’s en aliens bestaan. De pdf’s van ingescande tekstbestanden met bewijzen kun je er downloaden, alle namen en data zijn weggekrast. Ooggetuigen verslag bevestigt hierin overklaarbaar onaards bestaan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Pauline Bijster

‘Aliens exist‘ kopt The Sun. ‘Aliens bestaan’, aldus De Telegraaf vanmorgen. Drie cirkelvormige buitenaardse voertuigen zouden op aarde zijn geland, met elk een paar aliens aan boord. “Ronde figuurtjes met hoge tailles en ingezwachtelde lichaampjes, ongeveer een meter lang, gekleed in een soort metalen doeken,” zo worden de aliens beschreven. FBI-agent Guy Hottel deed verslag van de UFO die gevonden werd bij Roswell, New Mexico in 1950. Britse ufo-expert Nick Pope: “These are the real life X-files.

Een FBI-memo over vliegende schotels. (Klik [[popup file=”2011-04/schermafbeelding-2011-04-11-om-12.47.47-pm_1.png” description=”hier” align=”inline” ]] voor een vergroting.)

Onderwerpen