Nazi-ufo’s & geheime planeten

import de tijd 15 apr 2011 Leven

Het was slikken of stikken voor HP/De Tijd. Na een aantal kritische artikelen op onze website over de galactische federatie, transmutatie en het uitblijven van contact met buitenaards leven op 10 oktober 2010 (smul-datum voor complotdenkers) was de maat vol voor Niburu.nl.

De zweefsite (voor al uw ‘bewustmakend nieuws, waarbij de bekendmaking van buitenaards leven en transformatie van de mens en haar planeet centraal staan’) eiste een onderhoud met HP-stagiair Freek de Swart op het hoofdkwartier in Soest, anders zouden juridische stappen volgen.

De Swart – scepticus met een gezonde interesse in complotdenkers en zwevers – nam de uitnodiging met beide handen aan. Wat volgde waren een paar bizarre uren. Niburu-voorman Anton Teuben liet De Swart merken dat hij heus niet de enige was die zijn hoofdkwartier aandeed. “Zestig procent van alle gezichten op tv zijn hier weleens geweest.” Vrijmetselaars, doktoren, burgemeesters en mensen van Instituut Clingendael, het is slechts een greep van het soort mensen dat contact opneemt met Soest.

Lees het gehele verslag van De Swart, waarin de Niburu-heren (vrouwen doen niet aan ufo’s) hinkstapspringen van nazi-ufo’s via de Illuminati naar vrije energie en geheime planeten op www.hpdetijd.nl/niburu

Reageer op artikel:
Nazi-ufo’s & geheime planeten
Sluiten