Spring naar de content

Het échte Obama-schandaal

Het zal u niet ontgaan zijn dat er enige discussie is over de afkomst van de Leider van de Vrije Westerse Wereld: Barack Hussein Obama. De zogenaamde birthers, die betwisten dat Obama in de Verenigde staten is geboren – een absolute voorwaarde om president te zijn – gaan al een tijdje vol op het orgel. Onlangs voegde entrepreneur Donald Trump zich bij deze groep verontruste burgers.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Maar niets is minder waar zoals u hierboven ziet. Rape, pillage and plunder luidt het devies van Obama. HIJ IS EEN PIRAAT! De backgrounds leest u hier. Aan de andere kant gaan er overigens ook stemmen op dat Obama een ruimtewezen is. “I’m told by reliable sources on the Klingon language usenet group that an alternate phrasing could be ‘Klattu Barack Diebold’ which roughly translated means ‘Vote Barack!’ Coincidence?”